Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium

Kies je bij het afscheid van jouw dierbare voor een crematie, dan is het prettig om een crematorium te vinden die bij jouw wensen past. Uitvaart24 verzorgt de gehele crematie in het crematorium regio Driehuis en is jouw steun tijdens de uitvaart. We zorgen voor een stijlvolle locatie en ceremonie, waar voldoende ruimte is de wensen van de overledene en voor de wijze waarop jij en jouw naasten de crematie willen vormgeven. De kosten houden we laag en inzichtelijk, zodat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Een crematie in de buurt van Driehuis? Neem telefonisch contact op met Uitvaart24 om alle mogelijkheden te bespreken.

Crematorium kiezen 

Een crematorium kiezen is een eerste stap in het afscheid van jouw dierbare. Neem contact op met Uitvaart24 voor een crematie en alle opties bij crematorium Driehuis. Wij helpen jou met het organiseren van de crematie op een stijlvolle afscheidslocatie. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden voor het afscheid bij een crematorium in Driehuis. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen en het beschikbare budget. We vinden het belangrijk dat het regelen van de crematie zorgeloos verloopt voor alle betrokkenen en dat jij en jouw dierbaren kunnen terugkijken op een mooi en passend afscheid. 

Crematorium Driehuis

Na het kiezen voor crematorium in Driehuis verzorgt Uitvaart24 de complete crematie. Het eerste contact verloopt via een telefonische kennismaking. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen en eventuele onduidelijkheden te bespreken. Samen lopen we het afscheid door en bespreken samen met jou de keuzes voor de ceremonie, de condoleance, de wensen van de overledene en de sfeer tijdens het afscheid. 

Kosten voor crematorium Driehuis 

De kosten voor een afscheid in crematorium Driehuis zijn altijd helder. Uitvaart24 biedt voordelige crematiepakketten, waarbij alle belangrijke zaken inbegrepen zijn. De prijs van de crematie is meteen duidelijk, zodat je je achteraf geen zorgen hoeft te maken over de totale kosten. Wanneer je iets extra’s wilt toevoegen aan de crematie of het afscheid nog persoonlijker wilt maken, is dat uiteraard ook mogelijk. 

Wil je een crematie regelen in een crematorium in de buurt van Driehuis? Uitvaart24 is 24/7 telefonisch bereikbaar om de crematie te verzorgen en jouw vragen te beantwoorden. Bel meteen: 085-0160614

Crematorium Driehuis

Crematorium Haarlem

Crematorium Sterrenheuvel

Crematie in Driehuis vooraf regelen?
Intakeformulier